Probeer gratis!
Probeer gratis!

Optimaliseer jouw contractbeheer!

 

E1-contract-control-1300x733

 

‘Nét nu ik dit contract nodig heb, ben ik het kwijt. Mijn collega’s weten ook niet waar het gebleven is en nu moet ik het contract opnieuw opvragen bij mijn leverancier. Dit voelt erg onprofessioneel.’Herkenbaar? Beheer al jouw contracten proactief met Easy1!

E1-label-platform

Ervaar het zelf!

Matching met inkoopfacturen

Heb je inkoopcontracten met een terugkerende facturatiestroom? Bijvoorbeeld facturen voor de huur van je pand, de telefoon of energie? Onze contractbeheer software matcht de binnenkomende facturen volledig automatisch aan het bijhorende contract. Komt de factuur overeen met de verwachting? Dan kan de factuur automatisch goedgekeurd worden en vervolgens geëxporteerd doorgezet worden naar je financiële pakket.

Automatisch matchen van inkoopfacturen aan contracten voor jouw MKB

Digitale handtekening

Bespaar tijd door klanten, nieuwe collega’s of leveranciers het contract digitaal te laten ondertekenen met de geïntegreerde digital signing functionaliteit van Stiply. Eenvoudig én, erg belangrijk, rechtsgeldig!

Hoe werkt de digitale handtekening?

  1. Upload het ongetekende contract in de contractbeheer software
  2. Klik op 'ondertekenverzoek' en selecteer de juiste termijn van ondertekenen
  3. Voeg het e-mailadres van de interne of externe ondertekenaar toe en klik op verzenden
  4. Nu alleen nog wachten op jouw ondertekende contract!


Ps. Wist je dat 42% van de digitale ondertekenverzoeken binnen 2 uur ondertekend retour zijn? En wel 86% in de eerste week!

Binnen contrachtbeheer je contracten direct digitaal laten ondertekenen

E1-label-uitgelichte-functionaliteiten

  Kickstart functionaliteit

Labels toevoegen


Contracten hebben vaak
contractspecifieke waardes die je wilt toevoegen aan het overzicht. Dit kan bij een leasecontract een kenteken zijn, of bij een schoonmaakcontract het adres van het desbetreffende pand. Deze waardes kun je gemakkelijk verwerken door ‘labels’ toe te voegen. Hierdoor kun je ook nog makkelijker zoeken door je contracten en zie je in het detailoverzicht in één oogopslag wat de contractspecifieke waardes zijn.

Benieuwd hoe je in ons contractbeheer labels aanmaakt?

Bekijk de video

Contractspecifieke informatie toevoegen aan onze MKB contractbeheer software

  Premium functionaliteit

Betaalplannen


Door het aanmaken van betaalplannen zorg je ervoor dat facturen die wegens een contract binnenkomen, automatisch goedgekeurd kunnen worden door de contractbeheer software. Het betaalplan wordt vóóraf geaccordeerd door de goedkeurder en de goedkeurder heeft zo dus geen werk meer aan facturen die volgens verwachting binnenkomen. Zo zorg je voor een hogere automatisering, wordt de relevantie van de facturen die een goedkeurder krijgt hoger én de druk op de goedkeurders wordt verder verlaagd. Een echte win-win-win situatie dus.

Koppel facturen aan een betaalplan en keur ze automatisch goed in de contractbeheer software

  Kickstart functionaliteit

Ongetekende contracten toevoegen


Mis je inzicht bij het selecteren van de juiste leveranciers? Staan er meerdere offertes uit voor één dienst of product die geleverd gaat worden? Zorg voor dat inzicht, door ook ongetekende contracten toe te voegen aan het contractbeheer. Zo heeft iedere belanghebbende er toegang toe.

Zodra een contract ondertekend wordt, voeg je dit toe aan het beheer en archiveer je de andere ongetekende contracten. Door het archiveren en niet weggooien van de andere ongetekende contracten, zorg je ervoor dat je deze altijd eenvoudig weer naar boven kunt halen als dat nodig is.

 

Ongetekende contracten toevoegen aan de contractbeheer software voor een gestroomlijnd selectieproces

Duimpje omhoog als goede start van je onderneming met een georganiseerde financiele administratie van Easy1.

 

Direct controle op contracten

met ons gratis Freemium abonnement.

 

 

Probeer Easy1 nu gratis!
E1-pijl-geen-betaalgegevens-nodig  Geen creditcard gegevens nodig