Probeer gratis!
Probeer gratis!

Eén online oplossing voor jouw inkoopbeheer, contractbeheer, declaratieverwerking, factuurverwerking

E1-all-in-one-software-modules-1500x570

 

Purchase to pay for everyone

In ons logo zeggen we het eigenlijk al. Easy1 is een all-in-one P2P platform, maar dan voor iedereen. Een uitgebreide software tool die jou helpt om al je financieel administratieve taken te automatiseren.

Financiële software oplossingen met een dergelijke uitgebreide functionaliteitenset zijn vaak alleen bereikbaar voor grote bedrijven met een groot budget. Easy1 is echter speciaal ontwikkeld vanuit de passie dat deze mate van automatisering voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn.

Geschikt voor je hele organisatie, voor collega’s die geld uitgeven, collega’s die dat moeten goedkeuren, collega’s die contracten beheren of die verantwoordelijk zijn voor het financiële proces. Voor iedereen dezelfde, eenvoudige oplossing om samen te werken aan een optimaal purchase to pay proces.

Eén purchase to pay platform voor iedereen

Contracten centraliseren, proactief beheren en automatisch matchen

Beheer alle contracten die binnen je bedrijf worden aangegaan, centraal op één plek. Denk aan inkoop-, verkoop- en arbeidscontracten.

Automatische notificaties helpen je om altijd op het juiste moment weer actie te ondernemen: verlengen, opzeggen of opnieuw onderhandelen.

Bij contracten met een voorspelbare facturenstroom, zoals de maandelijkse factuur voor de huur van het pand, kunnen we handmatig werk elimineren. Dit doen we door facturen automatisch te matchen aan de betreffende contracten.

Meer over contractbeheer

Easy1 contractbeheer software op een desktop

Digitaal declareren, goedkeuren en verwerken

Onkostendeclaraties zijn vaak voor alle betrokkenen een bron van ergernis. Indienen is onhandig, waardoor het vaak in grote pieken aangeleverd wordt voor verwerking.

Easy1 maakt het makkelijk. Met onze handige declaratie app voor de declarant én de goedkeurder. De financieel medewerker hoeft vervolgens alleen nog maar te controleren of alle ingevoerde gegevens correct zijn.

Meer over declaratieverwerking

Desktop en mobiele software declaratieverwerking

 

Automatisch facturen ontvangen, coderen, matchen en verwerken

Facturen als gevolg van contracten, inkooporders en declaraties verwerken we zo geautomatiseerd mogelijk:

  • We zetten alle pdf facturen automatisch om in een datafactuur (pdf-service). Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en tijdwinst.

  • Facturen uit het Europese Peppol-netwerk worden automatisch ontvangen, dat is ook nog eens veiliger dan de welbekende e-mailbox.

  • Voor een nog efficiënter proces bieden we 3way matching met inkoopbeheer, matching met contracten en een workflow zodat facturen zo snel mogelijk door de juiste collega goedgekeurd worden.

Meer over factuurverwerking

Eeasy1 factuurverwerking software op desktop

 

Digitaal inkopen aanvragen, ontvangen en 3way matchen

Onverwachte facturen van (hopelijk) noodzakelijke, maar niet afgestemde aankopen. Toch vervelend als je daar nét even geen rekening mee had gehouden.

Met inkoopbeheer ga je alleen nog verplichtingen aan die van tevoren goedgekeurd zijn. Met de eenvoudige aanvraagmogelijkheid, goedkeuring, ontvangstregistratie en uiteindelijk de 3way match met de factuur bereik je inzicht, overzicht en automatisering. En die factuur? Die komt niet meer als verrassing.

Meer over inkoopbeheer

Desktop en mobiele software inkoopbeheer

 

Start nu gratis!

E1-all-in-one-platform-dark

 

All-in-one platform voor al je administratieve taken

Wij geloven dat alle modules sámen een krachtige eenheid vormen. Door met je collega's samen te werken in Easy1, zorg je voor een transparant, eenvoudig en slim financieel administratief proces.

 

 

1-flipped

 

Eenvoudig zelf inrichten

 

De voordelen van financiële administratie organiseren met Easy1 Zelf inrichten

De voordelen van financiële administratie organiseren met Easy1Geen consultant nodig

De voordelen van financiële administratie organiseren met Easy1Gewoon starten zodra het jou uitkomt

Met onze online onboarding koppel je gemakkelijk zelf je financieel pakket aan Easy1.

 

Samen op weg

Een kennisbank voor al je vragen

Een kennisbank waar je met behulp van instructievideo’s en artikelen volledig zelfstandig aan de slag kan! Om je nog verder op weg te helpen, geven we tweewekelijkse trainingen waarin we je bij de hand nemen, zodat Easy1 geen geheimen meer voor je heeft.

 

Spieken in de kennisbankExact Online koppeling met Easy1

Twinfield koppeling met Easy1

 

Koppelingen

Easy1 werkt naadloos samen met Exact Online & Twinfield.

We halen leveranciersgegevens  automatisch op vanuit het financieel pakket, boeken inkoopfacturen automatisch en stellen declaraties betaalbaar. De gegevens uit beide systemen synchroniseren automatisch. Dus geen dubbel werk en geen kans op fouten!

Staat jouw financieel pakket er niet tussen?

Wij ontwikkelen steeds meer koppelingen met financiële pakketten. Wil je graag met Easy1 werken? Geef hier dan aan van welk financieel pakket je gebruik maakt. We laten je weten waar deze op onze roadmap staat!

Start nu!

Met het Freemium abonnement kun je vrijblijvend een kijkje nemen in onze software.
Wist je dat je dit abonnement voor altijd gratis kunt gebruiken en dus geen creditcard nodig hebt om dit abonnement te gebruiken?

Start nu gratis!