Wij maken financiële administratie eenvoudig en toegankelijk

Easy1 specialist in financiële administratie organiseren

 

Wij zijn Easy1

Financiële software specialist voor het MKB

Om de automatisering van financieel administratieve processen ook voor kleinere bedrijven, non-profit organisaties, startups en scaleups mogelijk te maken. Daar doen we het voor!
Maaike van Roomen
Business Development Manager

Easy1 is innovatief in de ontwikkeling van financiele administratie software

 

Onze passie

Innovatie in financiële administratie

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en verkopen van financiële software merkten we dat bestaande oplossingen niet voor ieder bedrijf weggelegd zijn. Wij willen innoveren en met passie zoveel mogelijk administratieve processen automatiseren, bereikbaar voor zoveel mogelijk organisaties.

Wij vinden het zonde om tijd te besteden aan taken die software minstens zo goed kan! De kostbare tijd die overblijft kun je aan belangrijkere dingen besteden.

Uit die passie én de behoefte in de markt, is Easy1 ontstaan.

Simpel, snel en samen doen

We ontwikkelen graag samen met onze klanten om de hoogst haalbare gebruiksvriendelijke software te krijgen. Eenvoudig in gebruik, zonder poespas.

Een zo snel mogelijke implementatie. Implementatie die door jou zélf uit te voeren is, op een tijd dat het jou uitkomt, zonder wachtlijsten. Door onze ervaring weten we wat er bij een organisatie speelt bij het implementeren van een financiele software oplossing. We bieden hiervoor de juiste begeleiding via een kennisbank, onze chat en online trainingen. Je doet het zelf, maar je staat er niet alleen voor!

E1_label_overons_maak_kennis_met

 

 

Onze softwarehelden

Een team dat volop bezig is met het ontwikkelen van eigen financiele administratie software. Vanuit verschillende disciplines wordt samengewerkt om een product te ontwikkelen dat aansluit op de behoeften van onze klanten. Wij hebben hiervoor eigen software developers in huis. Zij zorgen ervoor dat de talloze ideeën die zowel vanuit de markt als vanuit onszelf komen, niet bij ideeën blijven, maar ook echt gebouwd worden. En dat op de best mogelijke manier.

Easy1 financieel software team

Nederlandse organisatie

Onze software wordt in Nederland bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat we dicht op de bal zitten, geen onnodige schakels hebben en onafhankelijk zijn van derde partijen. We weten waar we het voor doen: een mooi product ontwikkelen dat zorgt voor blije klanten.

Easy Systems is het bedrijf achter Easy1

Easy1 is een product van Easy Systems. Specialist in het optimaliseren van het purchase to pay proces. Wij maken het dagelijkse werk van mensen leuker én makkelijker! Jij richt je op de kerntaken en wij automatiseren de randzaken.

E1-over-ons-windmill-1000x1319

 

Benieuwd naar onze magie?

Wij geloven in de kracht van samen. 
Werk met je gehele organisatie samen binnen ons all-in-one platform. 

 

Ontdek ons platform

Veilig en gecertificeerd

ISO 9001 kwaliteitmanagementsysteem voor Easy1
ISO 9001

Kwaliteitsmanagementsysteem

ISO 27001 informatiebeveiliging voor Easy1
ISO 27001

Informatiebeveiligingssysteem

ISO 27017 beveiligde cloud voor Easy1
ISO 27017

Beveiligde cloud