E1_tag_klantcase

 

Dichter bij een emissieloze binnenvaart dankzij automatische onkostendeclaratie- en factuurverwerking met Easy1 


Easy1 x Zero Emission Services

4CEE_header_scroll

Belangrijkste leerpunten

Wat kunnen we leren van een startup die een softwareoplossing voor eenvoudige en efficiënte financiële administratie zocht én vond?

E1_steps_1
  • Maak administratie zo makkelijk mogelijk voor íedereen

    Collega’s in het werkveld zitten niet te wachten op administratieve beslommeringen zoals het indienen van onkostendeclaraties. Zij willen zich vooral focussen op hun eigen werk en hebben geen tijd voor dit soort neventaken.

E1_steps_2
  • Een all-in-one platform biedt comfort

    Het verwerken van onkostendeclaraties en facturen in één overkoepelend systeem en in één flow, biedt gebruiksgemak en efficiëntie.

E1_steps_3
  • De mensen achter een softwareoplossing zijn enorm belangrijk

    Ook al hebben we het over automatisering, het blijft mensenwerk. Eric: “Het zijn de mensen die de producten bouwen. Daarom hecht ik veel waarde aan een goede relatie. 

Introductie

E1-klantcase-deklant-ZES

 

Zero Emission Services

De klant

Easy Systems

De leverancier

E1-klantcase-deleverancier-easy1-1

 

 


'Een groot voordeel van Easy1 is dat medewerkers al hun bonnetjes kunnen verzamelen en die vervolgens in één keer als een bundel kunnen indienen.'E1-klantcase-ZES-ericleijten

Eric Leijten

Financieel- en implementatiemanager

E1_klantcase_kav_oplossing

 

E1_uitdagingen_tag

 

Mijn collega’s zijn veel onderweg”, legt Eric uit. “Ze moeten dus aardig wat kilometers schrijven en parkeerkaarten declareren. Dat zijn van die administratieve beslommeringen naast hun eigen werk, waar ze eigenlijk helemaal niet op zitten te wachten. Helemaal als dat veel tijd en moeite kost.” 

 

error_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24 (1) Tijdrovend en gevoelig

Zero Emission Services gebruikt Twinfield als boekhoudpakket en maakte gebruik van een ondersteunende oplossing voor het verwerken van facturen en onkostendeclaraties. Maar ieder bonnetje van persoonlijke uitgaven voor het bedrijf moest apart als factuur ingediend worden. Dat was lastig en kostte veel tijd. 

 

error_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24 (1) Verschillende processen

Het verwerken van onkostendeclaraties en het verwerken van inkomende facturen ging op verschillende manieren. Dat maakte de administratie omslachtig.

 

E1_klantcase_kav_uitdagingen

 

E1_label_oplossingen

 

Een digitaal factuurverwerkingsproces dat voor alle betrokkenen eenvoudig en snel werkt


Eric ging op zoek naar een all-in-one oplossing waarmee facturen en onkostendeclaraties eenvoudig in één flow verwerkt kunnen worden. Daarbij lette hij op een aantal zaken:

 

error_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24 (1)Onkostendeclaraties eenvoudig indienen

Medewerkers willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het indienen van onkostendeclaraties. Daarom geldt: hoe makkelijker, hoe beter.

 

error_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24 (1)Onkostendeclaraties én facturen eenvoudig verwerken

Zodra de onkostendeclaraties eenmaal door de medewerkers zijn ingediend, moeten ze verder verwerkt worden. Ook dit proces wilde Eric zo efficiënt mogelijk inrichten. Het liefst door ze mee te nemen in de flow van factuurverwerking.

 

error_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24 (1)Koppeling met Twinfield

Zero Emission Services maakt gebruik van Twinfield voor de boekhouding. De nieuwe softwareoplossing moet hier naadloos op aansluiten. 

 

 


'Geen vraag is te veel en de medewerkers van Easy1 staan altijd klaar met een antwoord. Ik voel me gehoord.'E1-klantcase-ZES-ericleijten

Eric Leijten

Financieel- en implementatiemanager

E1_klantcase_kav_resultaten

 

E1_label_resultaten

 

Easy1 zorgt voor comfort


Inmiddels werkt Zero Emission Services bijna een jaar met Easy1. En dat bevalt goed, blijkt uit het verhaal van Eric. Hij zegt: “We hebben de juiste keuze gemaakt. 

 

E1_icon_resultatenE1_icon_resultatenGebruikersgemak

De software is niet ingewikkeld. Alle medewerkers kunnen er gemakkelijk mee overweg”, aldus Eric. “Een groot voordeel van Easy1 is dat medewerkers al hun bonnetjes kunnen verzamelen om die vervolgens in één keer als bundel in te dienen.” Hij voegt daar snel aan toe: “Overigens kunnen ze, als ze dat willen, natuurlijk ook elke bon gewoon nog los indienen.

 

E1_icon_resultatenNieuwe functionaliteiten

Het is mooi om te zien dat Easy1 blijft doorontwikkelen en dat er steeds meer functionaliteiten beschikbaar komen. Ze timmeren hard aan de weg”, vertelt Eric. 

 

E1_icon_resultatenGoede ondersteuning

Ik ben blij met de mensen die bij Easy1 achter de knoppen zitten, zowel technisch als ondersteunend. Geen vraag is te veel en ze staan altijd klaar met een antwoord. Ik voel me gehoord en ze willen graag meedenken.

 

Ontmoet Easy1

Meer weten of hulp nodig bij het automatiseren van financiële processen?

E1_calltoaction_startmeteasy1

Benieuwd naar Easy1?


Wil je graag meer weten over financiële administratie organiseren met Easy1? 

Bekijk het webinar

Of lees het gehele interview