1 min read

December 2023

Featured Image

Transitorisch boeken - Vanaf Kickstart 🌟

Kosten verdelen over meerdere perioden? Naast voorregistratie is het vanaf nu ook mogelijk om facturen over meerdere perioden te verdelen.

Wil jij ook facturen transitorisch boeken?
Mail naar support@easy-1.com of vul het formulier in via onderstaande knop en wij stellen het voor je in!

Transitorisch boeken aanvragen

 

IBAN-validatiecheck ✅

De Easy1 pdf-service leest de IBAN op facturen van leveranciers af. Met deze extra validatiecheck wordt de IBAN vergeleken met de stamdata van de gevonden leverancier. Indien de IBAN niet voorkomt in de leveranciersgegevens, toont Easy1 een waarschuwing 🚨. Blijf proactief alert op mogelijke fraude van nepfacturen en incorrecte of onvolledige stamdata.

 

Foutmelding op factuur

Een factuur die extra aandacht vereist door een foutmelding(en)?  ⚠️

Kritieke waarschuwingen tonen we nu standaard uitgeklapt in beeld, zodat je net iets minder vaak hoeft te klikken en direct op de hoogte bent waar aandacht vereist is.

E1_screenshot_invoice_warning-1

 

NAW-en bankgegevens onkostendeclaraties

Extra informatie over de declarant terugzien op de factuur? Vanaf nu is het mogelijk om bij een gebruiker NAW- en bankgegevens in te voeren, waardoor deze terug te vinden zijn op de declaratiefactuur. 

 • Identificatie en nauwkeurige administratie
  Deze gegevens helpen bij het verifiëren en identificeren van de declarant voor transparantie in financiële transacties en het voorkomen van fraude.
 • Wettelijke vereisten
  In sommige gevallen zijn er wettelijke vereisten die bepalen dat informatie, waaronder NAW- en bankgegevens, opgenomen moeten worden op officiële documenten, zoals facturen. 
 • Communicatie
  Als er vragen of problemen zijn met de factuur, kunnen de NAW-gegevens helpen om contact op te nemen met de declarant.
 • Audit en compliance
  Voor auditdoeleinden en om te voldoen aan diverse compliance-eisen, is het belangrijk alle relevante informatie beschikbaar te stellen op financiële documenten.

Eenmalig instellen in de applicatiebeheerder-module en altijd op je gemak!

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

In de technische release notes op de kennisbank vind je alle nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en bugfixes. 

Bekijk alle functionaliteiten