1 min read

Februari 2024

Featured Image

Uitgebreid zoeken in facturen - Vanaf Kickstart 🌟

Overzicht in al je facturen, over al je administraties heen! Stel zelf rapportages samen en sla zoekopdrachten op voor toekomstig gebruik. Handig voor onder andere inzage in actieve goedkeurders en naderende betaaldata. Exporteer de resultaten (inclusief factuurinformatie en onderliggende boekingsregels) moeiteloos naar Excel voor verdere analyses. 

 

Lees meer over uitgebreid zoeken

 

Scan en herken feedback

Een ongeldige factuur door onzekerheden vanuit de pdf-service (scan en herken software)? Vanaf nu zie je direct de onzekerheden terug in de factuurdetails!

E1_pdfservice_herkenning_feedback

 

Nieuwe boekingsregel ➕

Het toevoegen van een boekingsregel is verplaatst van rechtsboven naar onderaan de bestaande boekingsregels. De wijziging heeft meerdere voordelen:

✅ Verbetering in toetsenbord ondersteuning
✅ Er staat altijd een nieuwe boekingsregel klaar voor gebruik
✅ Restbedragen, omschrijvingen en eventuele extra standaard gevulde velden worden live bijgewerkt op basis van aanpassingen
✅ Nooit meer per ongeluk een lege regel meenemen in de verdere factuurverwerking

E1_releasenote_add_coding_line

 

Onkostendeclaraties wijzigen 📃

Onkostendeclaraties nog gemakkelijker indienen!
Het is vanaf nu mogelijk om onkostendeclaraties in bundels te wijzigen als deze nog niet ingediend zijn. Handig als je alvast een onkostendeclaratie wilt invoeren zodat je het niet vergeet, maar pas op een later moment de bon kunt toevoegen. 

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

In de technische release notes op de kennisbank vind je alle nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en bugfixes. 

Bekijk alle functionaliteiten