1 min read

Juni 2024

Featured Image

Inkoopaanvraag annuleren

Een inkoop aangevraagd, maar in de tussentijd het product niet meer nodig of zijn er wijzigingen? Het is vanaf nu mogelijk om aanvragen die nog wachten op goedkeuring als aanvrager te annuleren en vervolgens te wijzigen of te verwijderen.

E1_screenshot_goedkeuringsflow_annuleren

Lees hier hoe je een aanvraag annuleert

 

💡Wist je dat...

...het mogelijk is om de kolombreedte van tabellen te wijzigen? Maak de kolom breder of smaller voor jouw ideale schermverdeling! De instellingen worden opgeslagen voor de volgende keer.

 

Audit trail procuratieflow

💰Budgethouder
Meer details inzien over de procuratieflow(s) van een document? Budgethouders hebben met deze functionaliteit inzicht over de geschiedenis van de goedkeuringsflow van een document.
Bijvoorbeeld handig om te weten of een document eerder is afgewezen en opnieuw is ingediend.

⚙️Beheerder  - Vanaf Kickstart🌟
Als er meer gebruikers toegang hebben tot het beheer van Easy1, kunnen er wijzigingen uitgevoerd worden die vragen oproepen. Met de nieuwe audittrail op het instellen van procuratieschema's kunnen beheerders gemakkelijk zien wie er wanneer wijzigingen hebben doorgevoerd.

 

Standaardwaarden - Vanaf Premium🌟

Behaal een hogere automatiseringsgraad binnen de factuurverwerking door standaarden automatisch in te laten vullen. Denk bijvoorbeeld aan het standaard invullen van de factuuromschrijving met de naam van de leverancier of het standaard invullen van de rapportagedatum met de huidige datum. 

Maak gebruik van formules om dynamische gegevens / variabelen in te laten voeren (zoals de factuurdatum).


Lees alles over standaardwaarden en formules

 

Factuur handmatig matchen - Vanaf Kickstart🌟

Valt het factuurbedrag niet binnen de ingestelde toleranties voor automatische matching? Bij het handmatig matchen kun je nu eenvoudig het regelbedrag aanpassen, waarna Easy1 automatisch de eenheidsprijs berekent.


Lees meer over handmatig matchen

 

💡Wist je dat...

...je het IBAN-nummer(s) van jouw administratie kunt invoeren in Easy1 en je direct profiteert van betere leveranciersherkenning door uitsluiting van je eigen IBAN-nummer? Stel het direct in bij administraties binnen het applicatiebeheer!


Lees hoe je een IBAN-nummer toevoegt