1 min read

Maart 2024

Featured Image

Matchen met meerdere orders 🔗

Eén verzamelfactuur voor meerdere inkooporders? Easy1 matcht de factuur automatisch aan de betreffende orders en ontvangsten. Een afwijking die handmatig bekeken moet worden? Alle orderregels worden alvast geselecteerd, zodat je alleen aandacht vestigt op de afwijkingen.

 

ES_Vertical_handel_Goedkeuringsproces


Facturen goedkeuringsflow

Vanaf nu is het goedkeuringsproces zowel voor de budgethouder als voor de financieel medewerker inzichtelijker. Zo kunnen budgethouders het gehele goedkeuringsproces inzien: wie heeft al goedkeuring gegeven en wie moet er nog goedkeuren? Daarnaast is het voor finance mogelijk om afgeronde goedkeuringsflows achteraf te kunnen inzien.

 

Contracten zoekoptimalisatie 🔍

Zoek nog gemakkelijker contracten op basis van KvK en leveranciersnummer. Gebruik de zoekbalk in combinatie met de filters en jouw specifieke contract is zo gevonden!

Op zoek naar het adres 📍 van de contractpartij?
Vanuit het contractdossier onder 'Partij details' kun je gemakkelijk het adres opzoeken met 🗺️ Google Maps link.  Wel zo handig  om de reistijd te berekenen. 

 

4CEE Connect App 📱

Niet alleen nieuwe functionaliteiten, maar ook bestaande functionaliteiten krijgen updates:

  • Ondersteuning van HEIC bestandstypen in onkostendeclaraties
  • Het kunnen verwijderen van onkostendeclaraties en bundels vanuit het overzichtsscherm
  • Ruimte optimalisatie
    Het verbergen van het tabblad voor afgewezen onkostendeclaraties indien er geen afgewezen onkostendeclaraties zijn. Meer focus op onkostendeclaraties en extra aandacht indien er wel onkostendeclaraties zijn afgewezen 🚨
  • Al ingevoerde velden worden door de scan en herken software niet meer overschreven met afgelezen data uit de afbeelding
  • Dynamische buttons in de navigatiebalk op basis van declaratiestatus en bon

 

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

In de technische release notes op de kennisbank vind je alle nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en bugfixes. 

Bekijk alle functionaliteiten