1 min read

Mei 2024

Featured Image

Declaratie instructies - Vanaf Premium🌟

Voeg tekstuele instructies toe  aan declaraties die medewerkers begeleiden in het uitgavenbeleid. Denk bijvoorbeeld aan interne richtlijnen over het bundelen van declaraties of toegestane uitgaven. Maak het nog gemakkelijker door een linkje toe te voegen naar bijvoorbeeld HRM-documenten.

E1-software-screenshot-declaraties-instructie

Stel declaratie instructies in

 

Factuuroverzicht

Een notitie over het hoofd gezien? Dat is vanaf nu verleden tijd!
Het vernieuwde factuuroverzicht attendeert op aanwezige notities.

Maar dat is niet alles! Binnenkort is ook de huidige goedkeuringsflow direct in het overzicht in te zien en is de kolombreedte van tabellen aanpasbaar voor een gepersonaliseerd overzicht. Wij slaan de instellingen voor je op, zodat je hier de volgende keer gelijk weer gebruik van kunt maken.

 

Creditcard import - Vanaf Premium🌟

De creditcardtransactie import is uitgebreid voor betere ondersteuning van alle kredietbanken. Hierdoor is het nu mogelijk om aan te geven op welke manier de creditcarduitgaven en -verrekeningen aangegeven worden in het document. Daarnaast kan de valuta in het gehele importbestand generiek zijn of kan dit per regel aangegeven worden. Alle manieren worden ondersteund.

Bespaar tijd door de instellingen op te slaan voor de volgende import!

 

Uitgebreid zoeken - Budgethouder - Vanaf Kickstart 🌟

Ontdek de nieuwe filters binnen het uitgebreid zoeken van inkooporders en - aanvragen! Denk aan de aanmaakdatum, de status van een aanvraag, specifieke contactpersonen of aanvragers en nog veel meer. Maak jouw ideale export voor verdere rapportages.

 

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

Alle nieuwe functionaliteiten, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en bugfixes vin dje in de technische release notes op de kennisbank.

Bekijk alle functionaliteiten