Probeer gratis!
Probeer gratis!

Release notes

Ontdek de nieuwste features van Easy1

 

Februari 2024

Uitgebreid zoeken in facturen - Vanaf Kickstart 🌟

De Easy1 pdf-service leest de IBAN op facturen van leveranciers af. Met deze extra validatiecheck wordt de IBAN vergeleken met de stamdata van de gevonden leverancier. Indien de IBAN niet voorkomt in de leveranciersgegevens, toont Easy1 een waarschuwing 🚨. Blijf proactief alert op mogelijke fraude van nepfacturen en incorrecte of onvolledige stamdata.

 

Lees meer over uitgebreid zoeken

Scan en herken feedback

Een ongeldige factuur door onzekerheden vanuit de pdf-service (scan en herken software)? Vanaf nu zie je direct de onzekerheden terug in de factuurdetails!

E1_pdfservice_herkenning_feedback

 

Nieuwe boekingsregel ➕

Het toevoegen van een boekingsregel is verplaatst van rechtsboven naar onderaan de bestaande boekingsregels. De wijziging heeft meerdere voordelen:

✅ Verbetering in toetsenbord ondersteuning
✅ Er staat altijd een nieuwe boekingsregel klaar voor gebruik
✅ Restbedragen, omschrijvingen en eventuele extra standaard gevulde velden worden live bijgewerkt op basis van aanpassingen
✅ Nooit meer per ongeluk een lege regel meenemen in de verdere factuurverwerking

E1_releasenote_add_coding_line

 

Declaraties wijzigen 📃

Declaraties nog gemakkelijker indienen!
Het is vanaf nu mogelijk om declaraties in bundels te wijzigen als deze nog niet ingediend zijn. Handig als je alvast een declaratie wilt invoeren zodat je het niet vergeet, maar pas op een later moment de bon kunt toevoegen. 

 

Januari 2024 - New add on!

Creditcards - Add-on vanaf Kickstart beschikbaar

Stel je voor: een einde aan eindeloos zoeken door declaraties of achter collega's aanzitten om hun creditcarduitgaven te verantwoorden. 😌 

Medewerkers kunnen nu al hun uitgaven, inclusief creditcardtransacties, op een uniforme wijze declareren binnen één tool, zonder de noodzaak om bonnen apart te bewaren of alternatieve methodes.

Klinkt als muziek in de oren?

De creditcard add-on ✨ neemt dit allemaal uit handen!

E1_creditcard_card_white-1

 

December 2023

Transitorisch boeken - Vanaf Kickstart 🌟

Kosten verdelen over meerdere perioden? Naast voorregistratie is het vanaf nu ook mogelijk om facturen over meerdere perioden te verdelen.

 

Wil jij ook facturen transitorisch boeken?
Mail naar support@easy-1.com of vul het formulier in via onderstaande knop en wij stellen het voor je in!

 

Transitorisch boeken aanvragen

IBAN-validatiecheck ✅

De Easy1 pdf-service leest de IBAN op facturen van leveranciers af. Met deze extra validatiecheck wordt de IBAN vergeleken met de stamdata van de gevonden leverancier. Indien de IBAN niet voorkomt in de leveranciersgegevens, toont Easy1 een waarschuwing 🚨. Blijf proactief alert op mogelijke fraude van nepfacturen en incorrecte of onvolledige stamdata.

Foutmelding op factuur

Een factuur die extra aandacht vereist door een foutmelding(en)?  ⚠️

Kritieke waarschuwingen tonen we nu standaard uitgeklapt in beeld, zodat je net iets minder vaak hoeft te klikken en direct op de hoogte bent waar aandacht vereist is.

E1_screenshot_invoice_warning-1

 

NAW-en bankgegevens declaraties

Extra informatie over de declarant terugzien op de factuur? Vanaf nu is het mogelijk om bij een gebruiker NAW- en bankgegevens in te voeren, waardoor deze terug te vinden zijn op de declaratiefactuur. 

 • Identificatie en nauwkeurige administratie
  Deze gegevens helpen bij het verifiëren en identificeren van de declarant voor transparantie in financiële transacties en het voorkomen van fraude.
 • Wettelijke vereisten
  In sommige gevallen zijn er wettelijke vereisten die bepalen dat informatie, waaronder NAW- en bankgegevens, opgenomen moeten worden op officiële documenten, zoals facturen. 
 • Communicatie
  Als er vragen of problemen zijn met de factuur, kunnen de NAW-gegevens helpen om contact op te nemen met de declarant.
 • Audit en compliance
  Voor auditdoeleinden en om te voldoen aan diverse compliance-eisen, is het belangrijk alle relevante informatie beschikbaar te stellen op financiële documenten.

Eenmalig instellen in de applicatiebeheerder-module en altijd op je gemak!

Coming soon

Neem alvast een kijkje achter de schermen waar ons developmentteam druk bezig is met de komende functionaliteiten. Blijf op de hoogte want de volgende release notes staan voor je het weet weer voor de deur!

Goedkeuringsflow budgethouder

Benieuwd wie er al goedkeuring heeft gegeven of na jou nog moet goedkeuren? Het inzien van de volledige workflow helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen. 👍

Bovendien stelt het je in staat om eventuele knelpunten of inconsistenties in het proces sneller te identificeren en verbeteren, wat leidt tot efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering.

Extra bijlagen declaraties 📎

Naast een bonnetje ook benodigde bijlagen bij een declaratie ter aanvullende context of bewijsmateriaal? Binnenkort kun je na het toevoegen van een bon ook bijlagen toevoegen.

Uitgebreid zoeken in facturen - Vanaf Kickstart 🌟

Overzicht in al je facturen, niet alleen in één administratie, maar over al je administraties heen! Je kunt zelf rapportages samenstellen en zoekopdrachten opslaan voor toekomstig gebruik. Exporteer de resultaten moeiteloos naar Excel om alles netjes vast te leggen.

 

November 2023

Favoriete bestemmingen - Premium functionaliteit 🌟

Elke keer opnieuw hetzelfde vertrekpunt invoeren en vaak naar kantoor of die ene klant? Vanaf nu kun je jouw favoriete bestemmingen aanvinken.

Eén favoriete bestemming geselecteerd?
Dan voeren we deze alvast voor je in. Toch een uitzondering? Je kunt de bestemming natuurlijk altijd wijzigen.

Meerdere favoriete bestemmingen geselecteerd?
We zetten jouw favorieten bovenin de lijst. Zo hoef je het adres niet meer in te typen.

E1_screenshot_favorieten

💡Wist je dat jouw favorieten zowel in de desktop als in de app gelijk zijn? Zo hoef je ze maar op één plek in te voeren.

 

Betaal feedback

Het proces van Easy1 eindigt niet meer bij de boeking van een factuur, maar bij de betaling van een factuur. De facturen die betaald zijn via het financieel pakket, krijgen de status 'betaald' in Easy1. Ook de betaaldatum is zichtbaar in de factuurkop. 

Dit geldt ook voor declaranten; zij krijgen een melding 🔔 zodra een declaratie is uitbetaald!

4CEE Connect App

Heb jij de app al gedownload? Met de volgende uitbreidingen is het indienen van declaraties en goedkeuren van documenten nóg gemakkelijker:

 • Repeterende declaraties gemakkelijk kopiëren (swipe rechts ➡️).
 • Declaraties starten vanuit een bundel (vanaf Premium⭐)
 • Bundels direct kunnen verwijderen met declaraties er in.
  Natuurlijk geven we eerst een waarschuwing.
 • Inzage van de procuratieflow, notities en audit trail voor de goedkeurder.

De indeling van de app is zó aangepast, dat de camerafunctionaliteit gemakkelijker wordt gevonden door de gebruiker. Met het opstarten van de camera wordt automatisch de scan/herken functionaliteit gebruikt, waardoor gegevens als datum en bedrag al voor je worden ingevuld. Zo zijn we nóg minder tijd kwijt aan het indienen van declaraties.

Scan en download!

4C_QRcode_download_app

Of open de webpagina

 

Oktober 2023

Voorregistratie facturen Vanaf Kickstart 🌟

Een einde aan financiële verrassingen! Vanaf nu kunnen facturen, zodra ze worden ingediend ter goedkeuring, eerst automatisch voorgeregistreerd worden in het financieel pakket. Zo heb je altijd direct inzicht in de kosten, ook als een factuur nog moet wachten op goedkeuring. 

Wil jij ook facturen voorregistreren?

Mail naar support@easy-1.com of voer het formulier in via onderstaande knop en wij stellen het voor je in!

Voorregistratie aanvragen

E1-inzage-verplichtingen

Inzage procuratieflow

Wacht een factuur al een tijd op goedkeuring? Loopt de betaaltermijn voor een factuur bijna af? Vanaf nu blijf je real-time op de hoogte van de huidige goedkeurder én zie je welke goedkeurders een factuur al hebben goedgekeurd of nog moeten goedkeuren.

Ik wil er alles over weten!

Vakantievervanger

De zomervakantie is net voorbij en we staan alweer met 1 voet in de herfstvakantie! Ga jij of gaat een collega op vakantie? Stel een vervanger in die openstaande en nieuwe taken tijdens het verlof kan afhandelen.

Vanaf nu hoef je niet meer langs de applicatiebeheerder, maar kun je dit gemakkelijk zelf instellen!

E1_verlof_instellen

Hoe stel ik een vervanger in?

Copy paste ✂️

Moeten er gegevens overgenomen worden vanuit de factuur pdf? Heeft de pdf-service gegevens niet helemaal correct afgelezen? 

Vanaf nu is het mogelijk om gegevens direct uit de factuur pdf te kopiëren en plakken. Met deze functionaliteit neem je 100% zeker de juiste gegevens over en train je de pdf-service voor optimalisering van de herkenning van volgende facturen!

 

Augustus 2023

Automatisch invoeren coderingsbedragen ➗

Handmatig factuurbedragen invullen en restbedragen berekenen op de coderingsregels is vanaf nu verleden tijd! Easy1 plaatst de factuuromschrijving en de restbedragen automatisch in de codering. Heb je meerdere coderingsregels met gesplitste bedragen? Dan berekent Easy1 het restbedrag en plaatst het automatisch op de nieuwe regel. ✨


Wij denken graag met je mee. Want waarom zou je het zelf moeten doen als het Easy1 het voor je kan? 

Standaard leverancierswaardes

Een leverancier met standaardgegevens, zoals een grootboekrekening, project of andere dimensie? Configureer nu standaard leveranciersgegevens, zodat deze automatisch worden toegepast op inkomende facturen. Bespaar kostbare tijd, minimaliseer fouten en verhoog de efficiëntie van jouw factuurverwerking. 


👉 Wist je dat we deze standaard leverancierswaardes binnenkort ook ophalen vanuit jouw financieel pakket? Nog even geduld, deze functionaliteit komt er zeker aan. ⌛

 

Inzicht documentverbruik 

Benieuwd hoeveel documenten je nou echt per maand of per jaar verbruikt? 
We zijn nog niet helemaal bij ons einddoel, maar de eerste stap is gezet! Een eerste indruk van het totale documentverbruik is vanaf nu direct in applicatiebeheer te zien.

E1_screenshot_admin_verbruik

Order pdf budgethouder 📄- Vanaf Kickstart 🌟

Goed nieuws voor onze nauwkeurige budgethouders!  Deze update bevat de functionaliteit om na goedkeuring de order pdf te bekijken die verstuurd is naar de leverancier. Behoud inzicht in het orderproces en vind direct belangrijke informatie terug. 

Filters, filters en filters 

Stapels declaraties en inkoopaanvragen aan het doorzoeken om de juiste te vinden? Met deze nieuwe filters kun je het specifieke document gemakkelijker vinden! Met de toevoeging van nieuwe filters kun je als medewerker nu declaraties en inkoopaanvragen moeiteloos filteren op basis van hun huidige status.

 

Bespaar tijd en minimaliseer het zoekwerk, zodat je kunt blijven focussen op wat er echt toe doet.

 

E1_releasenotes_filters

 

 

Juli 2023

Matching toleranties ✅- Premium functionaliteit 🌟

Facturen die voortvloeien uit een inkooporder en 100% overeenkomen met de verwachting, moeten die nog worden goedgekeurd? Nee, met Easy1 niet.
En facturen waar een kleine afwijking op zit? Met deze nieuwe functionaliteit is ook dat verleden tijd. 🎉

 

Bepaal zelf tot welk bedrag en/of percentage een factuur mag afwijken van de order en laat deze (automatisch) matchen.

Parles-tu Français?

Niet alleen vanuit het applicatiebeheer, maar nu ook op gebruikersniveau je eigen taal direct wijzigen naar Engels, Frans, Duits of weer terug naar Nederlands. 😀

 

Easy1 in diverse talen in te stellen

Contracten afschermen 🔒- Premium functionaliteit 🌟

Niet alle contracten zijn voor iedereens ogen bestemd. Vanaf nu kun je contracten op basis van de categorie beschikbaar maken voor 1 of enkele personen.

Contracten afschermen op basis van contractcategorie

 

Juni 2023

Factuur procuratieflow annuleren ⛔

Een factuur die vaststaat in de goedkeuringsflow? Een wijziging gedaan in de procuratieschema's? Of een factuur die toch nog geannuleerd moet worden? Met deze functionaliteit kun je facturen met de status 'Wachten op goedkeuring' gemakkelijk en direct uit de goedkeuringsflow halen.

Hoe?
Druk rechtsonder in de factuur op 'Annuleer factuur goedkeuring' en de factuur wordt teruggehaald uit de goedkeuringsflow.

Knop annuleer factuur goedkeuring

Declaratie wisselkoers berekenen ➗  

Een declaratie met vreemde valuta? Easy1 haalt automatisch de wisselkoers op van de dag van de aankoop. Daarnaast kun je nu de wisselkoers ook laten berekenen! Zo zie je direct welk bedrag je uitbetaald krijgt.

Verschilt het bedrag met de afschrijving? Voer dan het bedrag in vreemde valuta in vanuit het bonnetje en het bedrag van de afschrijving. Easy1 rekent de precieze wisselkoers voor jou uit. Zo weet je zeker dat je het juiste bedrag in jouw valuta terugkrijgt.

Exact Online uitbreiding 📃

Altijd en overal bij je facturen? Vanaf nu sturen we de factuur als PDF mee naar jouw Exact Online omgeving. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen, dit werkt geheel automatisch. 🚀