Probeer gratis!
Probeer gratis!

Release notes

Ontdek de nieuwste features van Easy1

E1-releasenotes-header-1000x715

 

 

Augustus 2023

Automatisch invoeren coderingsbedragen ➗

Handmatig factuurbedragen invullen en restbedragen berekenen op de coderingsregels is vanaf nu verleden tijd! Easy1 plaatst de factuuromschrijving en de restbedragen automatisch in de codering. Heb je meerdere coderingsregels met gesplitste bedragen? Dan berekent Easy1 het restbedrag en plaatst het automatisch op de nieuwe regel. ✨


Wij denken graag met je mee. Want waarom zou je het zelf moeten doen als het Easy1 het voor je kan? 

Standaard leverancierswaardes

Een leverancier met standaardgegevens, zoals een grootboekrekening, project of andere dimensie? Configureer nu standaard leveranciersgegevens, zodat deze automatisch worden toegepast op inkomende facturen. Bespaar kostbare tijd, minimaliseer fouten en verhoog de efficiëntie van jouw factuurverwerking. 


👉 Wist je dat we deze standaard leverancierswaardes binnenkort ook ophalen vanuit jouw financieel pakket? Nog even geduld, deze functionaliteit komt er zeker aan. ⌛

 

Inzicht documentverbruik 

Benieuwd hoeveel documenten je nou echt per maand of per jaar verbruikt? 
We zijn nog niet helemaal bij ons einddoel, maar de eerste stap is gezet! Een eerste indruk van het totale documentverbruik is vanaf nu direct in applicatiebeheer te zien.

E1_screenshot_admin_verbruik

Order pdf budgethouder 📄- Kickstart functionaliteit🌟 

Goed nieuws voor onze nauwkeurige budgethouders!  Deze update bevat de functionaliteit om na goedkeuring de order pdf te bekijken die verstuurd is naar de leverancier. Behoud inzicht in het orderproces en vind direct belangrijke informatie terug. 

Filters, filters en filters 

Stapels declaraties en inkoopaanvragen aan het doorzoeken om de juiste te vinden? Met deze nieuwe filters kun je het specifieke document gemakkelijker vinden! Met de toevoeging van nieuwe filters kun je als medewerker nu declaraties en inkoopaanvragen moeiteloos filteren op basis van hun huidige status.

 

Bespaar tijd en minimaliseer het zoekwerk, zodat je kunt blijven focussen op wat er echt toe doet.

 

E1_releasenotes_filters

 

 

Juli 2023

Matching toleranties ✅- Premium functionaliteit 🌟

Facturen die voortvloeien uit een inkooporder en 100% overeenkomen met de verwachting, moeten die nog worden goedgekeurd? Nee, met Easy1 niet.
En facturen waar een kleine afwijking op zit? Met deze nieuwe functionaliteit is ook dat verleden tijd. 🎉

 

Bepaal zelf tot welk bedrag en/of percentage een factuur mag afwijken van de order en laat deze (automatisch) matchen.

Parles-tu Français?

Niet alleen vanuit het applicatiebeheer, maar nu ook op gebruikersniveau je eigen taal direct wijzigen naar Engels, Frans, Duits of weer terug naar Nederlands. 😀

 

Easy1 in diverse talen in te stellen

Contracten afschermen 🔒- Premium functionaliteit 🌟

Niet alle contracten zijn voor iedereens ogen bestemd. Vanaf nu kun je contracten op basis van de categorie beschikbaar maken voor 1 of enkele personen.

Contracten afschermen op basis van contractcategorie

 

Juni 2023

Factuur procuratieflow annuleren ⛔

Een factuur die vaststaat in de goedkeuringsflow? Een wijziging gedaan in de procuratieschema's? Of een factuur die toch nog geannuleerd moet worden? Met deze functionaliteit kun je facturen met de status 'Wachten op goedkeuring' gemakkelijk en direct uit de goedkeuringsflow halen.

Hoe?
Druk rechtsonder in de factuur op 'Annuleer factuur goedkeuring' en de factuur wordt teruggehaald uit de goedkeuringsflow.

Knop annuleer factuur goedkeuring

Declaratie wisselkoers berekenen ➗  

Een declaratie met vreemde valuta? Easy1 haalt automatisch de wisselkoers op van de dag van de aankoop. Daarnaast kun je nu de wisselkoers ook laten berekenen! Zo zie je direct welk bedrag je uitbetaald krijgt.

Verschilt het bedrag met de afschrijving? Voer dan het bedrag in vreemde valuta in vanuit het bonnetje en het bedrag van de afschrijving. Easy1 rekent de precieze wisselkoers voor jou uit. Zo weet je zeker dat je het juiste bedrag in jouw valuta terugkrijgt.

Exact Online uitbreiding 📃

Altijd en overal bij je facturen? Vanaf nu sturen we de factuur als PDF mee naar jouw Exact Online omgeving. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen, dit werkt geheel automatisch. 🚀

 

April 2023

E1-releasenote-codingtemplate

Boekingssjablonen 📋

Facturen met steeds dezelfde boekingsregels? Stel boekingssjablonen in! 
Met boekingssjablonen stel je eenmalig boekingsregels in, die je automatisch kunt laten toepassen op binnenkomende facturen. Boekingssjablonen kunnen zowel leverancierspecifiek als generiek ingesteld worden. Lees hoe je jouw werk direct nog efficiënter maakt:

Uitbreiding declaratie instellingen⚙️

Met deze extra opties maak je het voor declaranten nog gemakkelijker! Vanaf nu is het mogelijk om dimensie opties niet alleen actief te zetten, maar ook te kiezen of de declarant een optie wel of niet kan zien.


Hoe? Ontdek het via onderstaande button!

Uitbreiding verplichtingen inzage

Als budgethouder is het belangrijk om inzicht te hebben in kostenverplichtingen. Vanaf nu kun je alle inkooporders op aanmaakdatum bekijken en sorteren. Handig om te zien welke orders al langere tijd uitstaan en nog niet voltooid zijn. Zo kun je vanaf nu niet alleen inkooporders, maar ook geschiedenis van facturen en betaalplannen inzien!


Vanaf komende week kun je als financieel medewerker alle betaalplannen exporteren (Premium functionaliteit
🌟). Direct inzicht in lopende en gematchte betaalplannen, inclusief betaalplanregels, boekingsvoorstel en gematchte factuur. 

 

Maart 2023

Algemene voorwaarden inkooporder 📋

Stuur direct jouw algemene voorwaarden mee met de inkooporder. Zo zijn leveranciers altijd op de hoogte!

Eigen logo op je inkooporder - Premium functionaliteit 🌟

Plaats jouw logo op de inkooporder; direct herkenbaar voor leveranciers! Upload op administratieniveau jouw logo en wij voegen het logo automatisch toe aan het inkooporderformulier dat naar jouw leveranciers wordt verstuurd.🚚

Betaaltermijn per leverancier 💸

Staat de betaaltermijn per leverancier ingesteld in jouw financieel pakket? We halen dit automatisch op leveranciersniveau op.

Aanmaakdatum van documenten

Als budgethouder is het belangrijk om inzicht te hebben in kostenverplichtingen. Vanaf nu kun je alle inkooporders op aanmaakdatum bekijken en sorteren. Handig om te zien welke orders al langere tijd uitstaan en nog niet voltooid zijn.

Bijlagen toevoegen aan facturen

Last, but not least; Vanaf nu is het mogelijk om in elke factuurstatus een bijlage toe te voegen. Zelfs nadat de factuur geboekt is in het financieel pakket! Klik links onderin op de paperclip 📎 en voeg direct alle bijlagen toe.

 

Februari 2023

Audit trails 🕓

De audit trail is vanaf nu in elke module beschikbaar! In de audit trail zie je alle voorgaande handelingen die een document heeft doorlopen.

Automatisch binnenboeken van ontvangsten 🚚

Afspraken met een leverancier rondom vooruitbetaling of waarbij de ontvangstregistratie minder van belang is? Boek ontvangsten automatisch binnen, zonder rompslomp!

E1-gif-releasemail-ontvangstenbinnenboeken

Inzage goedkeuringsflow - Financieel medewerker

Altijd op de hoogte van de status van jouw factuur. 📬Naast de algemene status 'wacht op goedkeuring' kun je nu precies zien bij wie de factuur in de wacht staat! 

E1_gif_procuratieflow

We spiek very good Engels!

Maar gelukkig ontvang je de notificaties vanaf nu in het Nederlands! Daar hoef je niets voor te doen. Als jouw account is ingesteld op Nederlands, ontvang je nu automatisch alle notificaties in het Nederlands. Wel zo handig natuurlijk. 😝