11 min read

Factuurverwerking automatiseren: Slimmer werken in je financiële administratie

Factuurverwerking automatiseren is een onmisbare stap vooruit voor elk MKB-bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van zijn financieel beheer. In het hedendaagse zakelijke klimaat waar elke seconde telt, biedt een geautomatiseerde administratie niet alleen een aanzienlijke tijdswinst, maar verzekert het ook de nauwkeurigheid en snelheid van financiële transacties. Met behulp van automatisering kunnen financiële en administratieve medewerkers de repetitieve taken achter zich laten en hun expertise inzetten op meer strategische en uitdagende aspecten van hun werk.

Belangrijke aandachtspunten

  • Het belang van efficiëntie in financieel beheer binnen het MKB.
  • De voordelen van een geautomatiseerde administratie voor de dagelijkse werkzaamheden.
  • Hoe factuurverwerking automatiseren kan leiden tot minder fouten en hogere werktevredenheid.
  • Het vrijmaken van tijd voor financieel medewerkers om zich op kernactiviteiten te richten.
  • De rol van technologie bij het vereenvoudigen en versnellen van financiële processen.
  • De impact van automatisering op de groeimogelijkheden en concurrentiepositie van MKB-ondernemingen.
  • Waarom investeren in automatisering nu belangrijker is dan ooit.

De noodzaak van factuurverwerking automatiseren in het MKB

Als een MKB-bedrijf groeit, worden de administratieve uitdagingen groter. Meer klanten betekent meer inkomende facturen en een grotere druk op de traditionele methoden van factuurverwerking. Voor veel bedrijven is het een logische stap om over te schakelen naar efficiënte factuurverwerking, dat ondersteund wordt door digitale factuurverwerking om zo in lijn te blijven met de opwaartse trend van MKB groei.

De groeiende druk op de financiële administratie

Elke ontwikkeling binnen het MKB brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. De toename van het aantal te verwerken facturen kan een knelpunt worden, wat onvermijdelijk leidt tot het herzien van de huidige werkprocessen. Automatiseren is hierin een sleutelwoord om zowel tijdsdruk als de kans op fouten te verminderen. Door het optimaliseren van de digitale factuurverwerking, verbetert men niet alleen de snelheid, maar ook de nauwkeurigheid van de financiële administratie.

Meer waarde creëren voor financieel medewerkers

Automatisering moet niet gezien worden als vervanging, maar als verrijking voor de financieel medewerkers. Door de minder uitdagende taken te automatiseren, kunnen medewerkers zich richten op meer waardevolle aspecten van hun werk. Dit zorgt niet alleen voor een betere benutting van hun competenties en vaardigheden, maar het vergroot ook hun werkplezier en productiviteit. De overstap naar een geautomatiseerd systeem transformeert administratieve uitdagingen in kansen voor groei en ontwikkeling binnen het MKB.

Aspect Voor automatisering Na automatisering
Verwerkingstijd per factuur Langzaam Snel
Foutmarge Hoog Laag
Medewerkerstevredenheid Lager door repetitief werk Hoger door focus op kerntaken
Skalering van processen Moeilijk en tijdrovend Eenvoudig en efficiënt

De rol van online boekhoudsoftware in het digitaliseren van de administratie

In het hart van de moderne MKB-onderneming is er een groeiende behoefte om administratieve processen te stroomlijnen. Met het opkomen van online boekhoudsoftware MKB hebben ondernemers een krachtige tool in handen die niet alleen zorgt voor een efficiënte en snelle verwerking van de administratie, maar ook de precisie verhoogt waarmee gegevens worden beheerd en geanalyseerd. Het digitaliseren van de administratie is nog nooit zo toegankelijk en noodzakelijk geweest als nu. De omschakeling naar online boekhouden faciliteert ondernemers in het bijhouden van hun financiën zonder de traditionele foutmarges die handmatige invoer met zich mee kan brengen.

  • Overzichtelijke opslag van documenten
  • Minder papierwerk en archiefruimte nodig
  • Real-time inzicht in financiële data
  • Automatisch bijgewerkte boekhouding
  • Sneller reageren op fiscale veranderingen en kansen

De transitie naar administratie digitaliseren gaat verder dan alleen het vervangen van fysieke mappen voor digitale documenten. Het is een omarming van geautomatiseerde systemen die 24/7 beschikbaar zijn, waardoor ondernemers en hun financiële teams zich kunnen concentreren op taken die de groei van het bedrijf bevorderen. Laten we eens kijken hoe boekhoudsoftware in de kern bijdraagt aan de transformatie van een traditionele administratie naar een geavanceerd, digitaal systeem.

Traditionele administratie Digitale administratie met boekhoudsoftware
Manuele invoer van gegevens Automatische data-extractie en -verwerking
Foutgevoelig Minimaliseert menselijke fouten
Tijdrovend factuurbeheer Snelle verwerking en betaling van facturen
Archiefruimte noodzakelijk Digitaal archief, overal toegankelijk
Gelimiteerde toegang tot financiële rapporten Dynamische rapportage en dashboard-functionaliteiten

MKB-ondernemers die het najagen van innovatie en het optimaliseren van hun bedrijfsvoering ernstig nemen, zullen de overstap naar online boekhoudsoftware omarmen als een stap richting de toekomst. Door de ruggengraat van je onderneming - je administratie - te digitaliseren, zet je een fundament neer voor groei, schaalbaarheid en succes.

Wat zijn de voordelen van online boekhouden?

De overstap naar online boekhoudprogramma’s markeert een keerpunt voor vele MKB ondernemingen. Het verschaft een platform voor tijdbesparende factuurverwerking en biedt daarnaast een reeks aan voordelen die bijdragen aan de procesoptimalisatie binnen de gehele organisatie. Hieronder worden enkele van deze voordelen nader belicht.

Tijdsbesparing en effectiviteit

  • Minder tijd kwijt aan handmatige invoer van factuurgegevens.
  • Automatische categorisatie van uitgaven en inkomsten.
  • Versneld debiteurenbeheer door geïntegreerde betalingsherinneringen.
  • Directe bankkoppelingen die transacties in real-time bijwerken.


De invloed van de pandemie op automatisering binnen MKB

De recente pandemie heeft een duidelijk keerpunt gecreëerd voor MKB automatisering, waarbij de implementatie van automatische factuurverwerking een impuls kreeg. Bedrijven die proactief hebben geïnvesteerd in digitale oplossingen rapporteren aanzienlijke verbeteringen in hun bedrijfsprocessen. Zowel de continuïteit als de efficiëntie van de werkzaamheden zijn hiermee veiliggesteld. Hieronder volgt een uiteenzetting van hoe MKB-ondernemingen automatisering hebben ingezet om sterker uit de pandemie te komen.

Aspect van automatisering Voor de pandemie Tijdens de pandemie Na de pandemie
Adoptiesnelheid Gematigd Versneld Genormaliseerd
Betrokkenheid personeel Beperkt tot specifieke afdelingen Brede adoptie uit noodzaak Verhoogd en structureel
Cloudgebruik Opkomend Essentieel voor thuiswerk Standaard werkwijze
Toegankelijkheid data Afdelingsgebonden Wereldwijde toegankelijkheid Gecentraliseerd en beveiligd

Bij het kijken naar de tabel wordt snel duidelijk dat de pandemie niet alleen een uitdaging was, maar ook een katalysator voor positieve verandering binnen het MKB. De crisis bracht de noodzaak van flexibele en robuuste bedrijfsprocessen aan het licht, en automatische factuurverwerking stond centraal in deze transitie.

  • Ondernemers ontdekten het gemak en de snelheid van automatische factuurverwerking.
  • MKB automatisering heeft geleid tot bedrijfscontinuïteit, ondanks onvoorziene omstandigheden.
  • De pandemie benadrukte het belang van digitaal robuuste bedrijfsprocessen voor het MKB.

Het flexibiliseren van werkplekken en het faciliteren van werken op afstand door automatisering heeft niet alleen bewezen essentieel te zijn tijdens de pandemie, maar biedt ook kansen voor verdere innovatie en verbetering van bedrijfsprocessen. De moraal van het verhaal is dat de huidige generatie MKB-ondernemers niet terug kan naar de oude manier van werken, automatisering is nu een integraal onderdeel van het MKB landschap geworden.

Criteria voor het kiezen van geschikte factuurverwerking software

De zoektocht naar de ideale factuurverwerking software voor jouw onderneming vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren. Twee van de meest cruciale zijn de potentieel behaalde kostenbesparing en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Een doordachte investering in automatisering kan jouw bedrijf op de lange termijn een aanzienlijk financieel voordeel opleveren en bijdragen aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

Investering en kostenbesparing

Bij het analyseren van de kostenbesparing factuurverwerking staat de verhouding tussen de investering in automatisering en de te verwachten besparingen centraal. De geschikte software selectie houdt rekening met onder andere de kosten voor implementatie, training en onderhoud, alsmede de efficiëntieverbetering die het zal brengen. Het is de kunst om een balans te vinden waarbij de software zichzelf terugverdient binnen een termijn die in lijn is met jouw bedrijfsdoelstellingen.

Gebruiksvriendelijkheid en functies

Een gebruiksvriendelijke interface en functionaliteiten die naadloos integreren met jouw huidige processen zijn essentieel. Of het nu gaat om de mogelijkheid tot het eenvoudig digitaliseren van facturen, snelle toegang tot documenten of naadloze koppelingen met andere systemen binnen jouw organisatie, let erop dat de software aansluit bij wat jouw medewerkers nodig hebben. Dit draagt bij aan een soepele overgang en zorgt ervoor dat je team optimaal kan werken met de nieuwe tools.

  • Onderzoek de besparing op lange termijn versus de initiële investeringskosten.
  • Analyseer hoe de software de operationele efficiëntie kan verbeteren.
  • Zorg voor een helder overzicht van alle functies en controleer of deze aansluiten bij de taken die jouw team uitvoert.
  • Test de software grondig om de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen.
  • Neem contact op met de leverancier over ondersteuning en service na verkoop.

Het maken van de juiste keuze in factuurverwerking software is een kritische stap in de richting van kostenbesparing en bedrijfsoptimalisatie. Benut de kansen die investering in automatisering biedt, en zet een stap naar een toekomst waarin jouw financiële administratie zichzelf bijna beheert.

De rol van kunstmatige intelligentie en machine learning in factuurverwerking

Met de gestage vooruitgang in technologie, hebben kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) een cruciale rol op zich genomen in de optimalisatie van de factuurverwerking binnen het MKB. Deze technologische innovaties hebben de manier waarop bedrijven omgaan met financiële administratie drastisch veranderd, waarbij de nadruk ligt op slimme factuurverwerking en verbeterde efficiëntie.

AI en ML zijn geëvolueerd tot hulpmiddelen die niet alleen kunnen leren en zich aanpassen, maar ook patronen kunnen detecteren in grote datasets. Dit stelt systemen in staat om automatisch factuurinformatie te extraheren, categoriseren en verifiëren, wat de efficiëntie verhoogt en menselijke fouten vermindert. Hierdoor kunnen medewerkers zich richten op complexere en strategische taken.

  • Automatische herkenning van factuurgegevens: Systemen uitgerust met AI kunnen verschillende soorten facturen herkennen en de relevante data eruit halen, ongeacht de indeling.
  • Verwerking van natuurlijke taal: ML maakt het mogelijk om de inhoud van facturen te begrijpen en te verwerken alsof een mens het zou lezen, wat betekent dat ook handgeschreven en informele documenten verwerkt kunnen worden.
  • Zelflerende systemen: Naarmate de technologie meer data verwerkt, wordt het slimmer en nauwkeuriger, waardoor het proces van factuurverwerking steeds autonoom verbetert.
Aspect van factuurverwerking Ondersteund door kunstmatige intelligentie Ondersteund door machine learning
Gegevens extractie Ja Ja
Foutdetectie Ja Ja
Analyse van uitgavenpatronen Nee Ja
Voorspellende analyse Nee Ja
Optimalisatie van betalingsprocessen Ja Ja

Het potentieel van deze technologieën in de toekomst is enorm. We kunnen een toename verwachten van slimme factuurverwerkingssystemen die in staat zijn tot nagenoeg volledige automatisering van de crediteurenadministratie, wat voor bedrijven een revolutionaire stap zal zijn in het streven naar volledige digitale transformatie.

Van UBL tot Peppol: De toekomst van factuurbetalingen

De digitalisering van factuurbetalingen wordt steeds relevanter in het bedrijfsleven en met name binnen het MKB. Het gebruik van Universal Business Language (UBL) voor het opmaken van e-facturen is in opkomst, en de adoptie van het Peppol-netwerk bevordert de veilige, gestandaardiseerde uitwisseling van deze facturen op Europees niveau. Laten we dieper ingaan op deze ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de toekomst van factuurbetalingen.

E-facturen en digitaliseringstrends

UBL is de internationale standaard voor het elektronisch uitwisselen van zakelijke documenten, waaronder facturen. Door factuurbetalingen te digitaliseren met UBL, worden processen vereenvoudigd en de kans op fouten verminderd. Het is duidelijk dat de shift naar e-facturen steeds meer voet aan de grond krijgt en niet meer weg te denken is uit de moderne bedrijfsvoering.

  • Verhoogde efficiëntie in de verwerking van factuurbetalingen
  • Minder kans op fouten door automatisering
  • Gemakkelijke integratie met andere financiële systemen
  • Optimalisering van de cashflow door snellere verwerking

Peppol Netwerk: Veiligheid en standaardisatie in factuurverwerking

Peppol (Pan-European Public Procurement Online) is een netwerk dat interoperabiliteit tussen verschillende e-facturatiesystemen mogelijk maakt. Door gebruik te maken van Peppol kunnen bedrijven en overheden op een veilige manier en volgens een gestandaardiseerd formaat facturen uitwisselen, wat leidt tot een soepele communicatie en transacties binnen de Europese grenzen.

Voordelen van Peppol Impact op MKB
Uniform formaat voor factuuruitwisseling Vereenvoudigt de internationale handel
Verhoogde data-integriteit Versterkt vertrouwen tussen handelspartners
Strenge beveiligingsmaatregelen Beschermt tegen gegevenslekken en fraude

De harmonisatie van factuurbetalingen via UBL en Peppol is een belangrijke stap naar een verenigd en efficiënter Europa op het gebied van e-commerce en het MKB kan hiervan aanzienlijk profiteren. Factuurbetalingen digitaliseren is niet langer een trend, maar een essentiële strategie om competitief te blijven in een digitaliserende wereld.

Stap voor stap efficiëntie verhogen met automatisering

Automatisering binnen het MKB hoeft niet overweldigend te zijn. Door te starten met kleine automatiseringsstappen, kunnen ondernemers al aanzienlijke efficiëntievoordelen ervaren. Het geleidelijk implementeren van veranderingen stelt bedrijven in staat om aanpassingen zorgvuldig te monitoren en bij te sturen voor optimale integratie met bestaande systemen.

Het belang van kleine automatiseringsstappen

Het nemen van kleine stappen in het automatiseringsproces zorgt ervoor dat werknemers de veranderingen beter kunnen bijbenen en dat er ruimte is voor aanpassing en verbetering. Dit leidt tot een hogere efficiëntie automatisering en een vlottere overgang naar nieuwe werkprocessen.

Vertrouwen opbouwen in geautomatiseerde systemen

Om een succesvolle automatiseringsstrategie te implementeren is het essentieel om vertrouwen in technologie op te bouwen. Dit vertrouwen wordt versterkt door transparantie in het automatiseringsproces en door de positieve resultaten van elk automatiseringsinitiatief duidelijk te communiceren naar alle betrokkenen.

  1. Duidelijke uitleg aan medewerkers over hoe de nieuwe systemen hun dagelijkse werkzaamheden zullen ondersteunen.
  2. Periodiek de resultaten en voordelen van automatisatie evalueren met het team.
  3. Bemoedigen van een cultuur waarin leren en aanpassing aan nieuwe technologieën wordt gewaardeerd.

MKB succesverhalen van factuurverwerking automatisering

De markt staat vol met succesverhalen automatisering waarin MKB-bedrijven significante administratieve vooruitgang hebben geboekt. Deze verhalen onderstrepen niet alleen de voordelen van gedigitaliseerde processen maar ook de ruimte voor MKB innovatie. Hieronder zijn enkele concrete voorbeelden geïllustreerd die laten zien hoe MKB-bedrijven hebben geprofiteerd van automatisering.

Sector Verandering door automatisering Impact op efficiëntie
Detailhandel Verwerkingstijd facturen gehalveerd 50% snellere betalingscyclus
Horeca Automatische koppeling met voorraadbeheer Verbeterde voorraadcontroles en beperking van overschotten
Productie Digitalisering van inkooporders Directe kostenbesparingen door efficiëntere inkoop
Zakelijke dienstverlening Implementatie van self-learning software Minder fouten in factuurverwerking en verbeterde datakwaliteit
Transport Gebruik van e-facturatie Snellere verwerking en betaling, verbeterde relaties met leveranciers

Door te leren van deze MKB succesverhalen, kun je begrijpen hoe diverse branchegerichte uitdagingen overwonnen kunnen worden met behulp van gerichte factuurverwerking automatisering. Deze voorbeelden benadrukken tevens de individuele successen maar dienen ook als blauwdruk voor soortgelijke bedrijfsprocessen die gereed staan voor innovatie en verbetering.

Digitale factuurverwerking: Milieu en ruimtebesparing

De opmars van digitale factuurverwerking heeft effect op zowel het milieu als de fysieke werkomgeving. Bedrijven die deze stap zetten, dragen bij aan duurzaam ondernemen en optimaliseren hun werkruimte. Laten we de voordelen eens nader bekijken.

Vermindering van fysieke documentatie

Door het digitaliseren van facturen wordt de hoeveelheid papierwerk aanzienlijk verminderd. Dit leidt niet alleen tot een lagere papierconsumptie en minder afval, maar ook tot een significante versobering van het kantoorlandschap. Ruimtes eerder bedoeld voor archivering kunnen nu benut worden voor creatieve doeleinden of werkplekken. Documentbeheer wordt zo efficiënter en overzichtelijker.

  • Papierbesparing: milieuvriendlicher en minder afval
  • Minder fysieke opslag: optimalisatie van kantoorruimte
  • Digitale toegankelijkheid: makkelijker delen en beheren van documenten

Beveiliging en risicobeheersing

De zorgen om online beveiliging worden tegemoet gekomen door geavanceerde oplossingen voor het veiligstellen van digitale documenten. Het risico van fysieke beschadiging of verlies van papieren documenten wordt hiermee geminimaliseerd. Dataverlies preventie en encryptie zorgen ervoor dat facturen veilig zijn op externe servers.

Aspect Impact van digitale factuurverwerking
Ecologische voetafdruk Vermindering door minder papiergebruik en afvalproductie
Opslagruimte Efficiënter gebruik van kantoorruimte dankzij digitale archieven
Beveiliging Verhoogde beveiliging en betere risicobeheersing door digitale opslag

Conclusie

In deze verkenning van factuurverwerking automatiseren binnen het MKB is duidelijk geworden dat efficiënt werken niet alleen een wens is, maar een voorwaarde voor groei en concurrentiekracht. De voordelen die besproken zijn raken kernaspecten van bedrijfsvoering: van het verhogen van de productiviteit tot aan het bieden van meer uitdagend werk voor financieel administratief medewerkers.

Door in te zetten op automatisering, ervaren ondernemingen financieel voordeel door tijdsbesparing en foutreductie. Dit leidt weer tot financiële en ecologische besparingen, gezien digitale verwerking de noodzaak van fysiek papiergebruik vermindert. De weg naar automatisering biedt daarmee een dubbele winst: een verbeterde ecologische voetafdruk en een verhoogde operationele doeltreffendheid.

Deze samenvatting onderstreept dat met de juiste toepassing van technologieën zoals factuurverwerkingssoftware, boekhoudsystemen, en de implementatie van standaarden zoals UBL en Peppol, MKB's hun werkzaamheden aanzienlijk kunnen optimaliseren. Wanneer je werkt aan een toekomstbestendige administratie die in lijn is met hedendaagse technologische mogelijkheden, leg je de basis voor een onderneming die klaar is voor groei en innovatie. Kortom, factuurverwerking automatiseren staat synoniem voor MKB efficiënt werken en is een stap richting bedrijfsmatig succes.

FAQ

Wat houdt 'Factuurverwerking Automatiseren' in?

Factuurverwerking automatiseren betreft het inzetten van software en technologieën om het proces van inkomende facturen te verwerken, te vereenvoudigen en te versnellen. Dit omvat het scannen, herkennen, boeken en archiveren van facturen zonder handmatige tussenkomst.

Waarom is efficiënte factuurverwerking essentieel voor MKB groei?

Een efficiënte factuurverwerking stelt MKB-bedrijven in staat om sneller en nauwkeuriger financiële transacties af te handelen. Dit is cruciaal voor groei, omdat het tijd bespaart, de accuratesse verhoogt en de administratieve lasten vermindert, zodat het personeel zich kan concentreren op meer waarde toevoegende activiteiten.

Hoe draagt boekhoudsoftware bij aan de digitalisering van administratie?

Boekhoudsoftware faciliteert het digitaliseren van boekhoudkundige processen door inkomende documenten digitaal te verwerken en te archiveren. Het vermindert de noodzaak van handmatige data-invoer en maakt informatie gemakkelijk toegankelijk en doorzoekbaar.

Wat zijn de hoofdvoordelen van online boekhouden voor het MKB?

De hoofdvoordelen van online boekhouden zijn tijdsbesparing door geautomatiseerde processen, foutreductie, verbeterde toegankelijkheid en gemakkelijker beheer van financiële gegevens.

Heeft de pandemie de automatisering binnen het MKB beïnvloed?

Ja, de pandemie heeft veel MKB-bedrijven aangezet tot een versnelde automatisering van hun bedrijfsprocessen, waaronder factuurverwerking. Bedrijven die al geïnvesteerd hadden in automatisering, hebben zich sneller kunnen aanpassen en voelden zich beter bestand tegen de crisis.

Waar moet ik op letten bij de keuze van factuurverwerking software?

Belangrijke factoren zijn de kostenbesparing die het oplevert, de snelheid van terugverdienen van de investering, de gebruiksvriendelijkheid en of de software voldoet aan de specifieke behoeften van je bedrijf en gemakkelijk te integreren is met andere systemen.

Wat is de rol van kunstmatige intelligentie in geautomatiseerde factuurverwerking?

Kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning kunnen factuurverwerkingssoftware 'slimmer' maken, waardoor het zelfstandig kan leren en verbeteren. Dit kan factureringsgegevens nauwkeuriger verwerken en de efficiëntie en precisie van het factureringsproces verhogen.

Hoe dragen UBL en PEPPOL bij aan de toekomst van factureren?

UBL is de standaard voor het vormen van elektronische facturen die makkelijker verwerkt kunnen worden door systemen. PEPPOL is een Europees netwerk dat de veilige en gestandaardiseerde uitwisseling van digitale facturen mogelijk maakt, wat bijdraagt aan de efficiëntie en integriteit van factuurverwerking tussen bedrijven.

Wat zijn de voordelen van het stapsgewijs automatiseren van de factuurverwerking?

Stapsgewijze automatisering laat bedrijven toe om geleidelijk efficiëntiewinst te boeken zonder grote verstoring van de bestaande processen. Het helpt ook om vertrouwen in nieuwe technologieën te bouwen en zorgt ervoor dat de impact en prestaties van elk automatiseringsniveau kunnen worden gemonitord en bijgesteld.

Hoe draagt digitale factuurverwerking bij aan duurzaamheid en kostenbesparing?

Door over te schakelen op digitale factuurverwerking verminderen bedrijven hun papiergebruik, wat niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook ruimte en opslagkosten bespaart. Bovendien zorgen digitale archieven voor een verhoogde veiligheid en risicobeheersing doordat de gegevens bewaard worden op beveiligde servers.

Maaike_auteurshandtekening_blog 4cee-linkedin


Maaike
van Roomen

P2P specialist

Maaike is onze purchase to pay-goeroe, deskundig in alles wat met declaratieverwerking, contractbeheer, factuurverwerking en inkoopbeheer te maken heeft. Ze is een ster in het vertalen van ingewikkelde materie naar boeiende content.

Factuurverwerking voor gemeentes: transparantie en efficiëntie

De rol van factuurverwerking binnen gemeentes kan niet onderschat worden. Het staat centraal in de transparantie en efficiëntie van de financiële...

Read More

Volledige automatische factuurverwerking voor financieel/administratief MKB

Ben je een klein of middelgroot bedrijf en worstel je met de vraag of digitale factuurverwerking de investering waard is? Je bent niet alleen. Veel ...

Read More

Digitale factuurverwerking: Transformatie van financieel beheer

Als kloppend hart van jouw onderneming is het financieel beheer iets waar je niet licht over kunt denken. Digitale factuurverwerking verandert de...

Read More