Zoek je een alternatief voor DizzyData?

Easy1 staat voor je klaar!

  • Snel en eenvoudig ingericht
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Naadloze koppeling met Twinfield en Exact 
  • ISO-gecertificeerd
  • Voor het mkb, door het mkb


Ervaar het zelf!

     of bekijk de demo

 

De overstap is easy voor jou

Wij verwerken niet alleen jouw facturen automatisch, maar ook je onkostendeclaraties. Daarnaast kun je ook het contract- én inkoopbeheer eenvoudig automatiseren. Maak kennis met hét alternatief voor DizzyData: Easy1, een all-in-one software platform voor het mkb.

De overstap is zo gemaakt. Je hebt daarvoor geen consultant nodig. Je betaalt dus ook geen setup fee! Met een paar klikken koppel je zelf jouw boekhouding in Exact of Twinfield aan het platform. Wij begeleiden je stap voor stap met een geautomatiseerd onboardingsproces.

Kom je er niet uit? Kijk eens rond in de online kennisbank of stel je vraag direct aan onze collega's via de chat. We staan altijd voor je klaar. 

Meer over Easy1

Betrouwbare software voor mkb'ers - nu én straks

Soms heb je als mkb'er wat extra handjes nodig. Wanneer het door deadlines onmogelijk lijkt om ook nog eens alle facturen en onkostendeclaraties weg te werken. En wanneer je tijdens alle lopende projecten amper tijd hebt om contracten te verlengen of inkoopaanvragen goed te keuren. Dat begrijpen wij, want wij zijn ook mkb'er. 

Ook snappen we hoe vervelend het is als softwareleveranciers zonder pardon de stekker uit hun oplossing halen en jou in de kou laten staan. Wij zitten zo niet in elkaar, want wij zijn er voor jou. Onze eigen softwarehelden ontwikkelen een ISO-gecertificeerd product dat aansluit op jouw behoeften. Nu en straks! Kortom, een betrouwbaar alternatief voor DizzyData.

 

iso_9001-01-zwart
    ISO 9001 
    Kwaliteitsmanagement

 

ISO 27001-01-zwart


    ISO 27001 
    Informatiebeveiliging

 

ISO 27017-zwart

    ISO 27017 
    Informatiebeveiliging
    voor clouddiensten

 

 

 

E1_launch_300x300

 

Minder administreren, meer ondernemen

Bespaar tijd

Van de inkoopaanvraag tot het betalen van de factuur; Easy1 automatiseert het complete financieel administratieve proces. Net als het beheren van contracten en het verwerken van onkostendeclaraties van medewerkers. Daar heb jij geen omkijken meer naar.

Altijd en overal inzicht

Krijg altijd en overal toegang tot de status van een onkostendeclaratie, factuur of inkoopaanvraag. Daardoor heb je continu inzicht op de financiën van jouw organisatie en kun je op basis daarvan de juiste zakelijke beslissing nemen. 

Meer gemak

Nooit meer zoeken naar losse bonnetjes, zeuren bij collega's om de actuele status van een factuur en klachten van medewerkers over onbetaalde onkostendeclaraties. Met Easy1 heeft iedereen alles binnen handbereik, want je kunt een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen.

Ervaar het zelf!

     of
bekijk de opties